به گزارش
چهاربهاران، امان الله رخشانی اظهار داشت: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال افزایش بیماری تب کریمه کنگو، یک دوره کلاس آموزشی ـ ترویجی ویژه شاغلین کشتارگاه ها، قصابان، دامداران و افرادی که با دام و فرآورده های خام دامی سروکار دارند، در خاش برگزار شد.
وی افزود: در این کلاس ضمن بیان مشخصات و عوامل ایجاد بیماری تب کریمه کنگو، مطالبی در خصوص پیشگیری و مصونیت از ابتلا به این بیماری عنوان شد.
وی گفت: از عموم مردم خواهشمندیم تا گوشت مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز معتبر سطح شهرستان که مورد تایید اداره دامپزشکی است، تهیه کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خاش خاطر نشان کرد: همچنین مردم باید هوشیار باشند و از مصرف گوشت های فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را با شماره تماس 1512 اداره دامپزشکی در میان بگذارند.