به گزارش پایگاه خبری
چهاربهاران ؛به نقل ازعصرهامون، اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت کنار در سیستان و بلوچستان از بهمن سال گذشته آغاز شده بود، بیان کرد: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.
وی افزود: شهرستانهای فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب میشوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.
انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdcdxz0f5yt09z6.2a2y.html