۰

درخشش خبرنگار ایرنا سیستان و بلوچستان در «جام رسانه امید»

مطهره جهانی خبرنگار ایرنا سیستان و بلوچستان در بزرگترین رویداد تولید محتوای کشور تحت عنوان «جام رسانه امید»، موفق به کسب عنوان نخست بخش تیتر شد.
درخشش خبرنگار ایرنا سیستان و بلوچستان در «جام رسانه امید»
به گزارش پایگاه خبری چهاربهاران به نقل از ایرنا، رئیس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این رویداد مهم رسانه‌ای کشور با حضور بیش از ۷۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی ۲۷ و ۲۸ آبان ماه جاری در تهران برگزار شد.
مصطفی دشتی‌زاده ادامه داد: این رویداد ۳۶ ساعته، به دلیل حضور برترین استعدادهای رسانه‌ای کشور و ارائه فرصتی برای معرفی دستاوردهای ملی در قالب تولید محتوا، یکی از معتبرترین و تاثیرگذارترین جشنواره‌های رسانه‌ای بشمار می‌آید.
وی افزود: ترکیب اعزامی سیستان و بلوچستان که برای اولین بار در این رویداد حضور داشت شامل چهار نفر نیروی تخصصی در حوزه‌های خبر، گزارش، گرافیک، اینفوگرافیک، موشن و تولیدات چندرسانه‌ای بود که خبرنگار استان موفق به کسب عنوان نخست بخش تیتر این جشنواره شد.
رئیس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این استان دارای ظرفیت بالای رسانه‌ای است و خبرنگاران این منطقه همواره در سطح ملی خوش درخشیده‌اند و این موفقیت بار دیگر توانمندی و خلاقیت رسانه‌ای این خطه پهناور از سرزمینمان را به نمایش گذاشت.
وی بیان کرد: شرکت‌کنندگان در این رویداد با هدف گسترش جریان تولید خبر خوب، امیدآفرینی و معرفی دستاوردهای ایران اسلامی در قالب‌های هشت محور رسانه‌ای از جمله گزارش، تولیدات چندرسانه‌ای، تیتر، یادداشت و محتوای مبتنی بر هوش مصنوعی به رقابت پرداختند.
مطهره جهانی خبرنگار ایرنا در مدت فعالیت بیش از ۱۴ ساله در خبرگزاری جمهوری اسلامی موفق به کسب عناوین همچون رتبه اول گزارش نخستین جشنواره سالانه خبرگزاری جمهوری اسلامی،رتبه نخست خبر انتظامی سیستان‌و بلوچستان،رتبه‌ نخست‌گزارش نویسی جشنواره کتاب استان، رتبه برتر سه دوره جشنواره ابوذر و رتبه نخست جشنواره سلامت استان، برگزیده ویژه جشنواره اقتصاد مقاومتی و فرهنگ قرآنی استان شده است.
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۱
کد مطلب: 460389
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *