۰
رئیس اداره صمت شهرستان چابهار:

گشت‌های نظارتی به صورت روزانه بازار را زیر نظر دارند

رئیس اداره صمت شهرستان چابهار گفت: بازرسین در دو نوبت به صورت روزانه در حال نظارت بر بازار هستند.
گشت‌های نظارتی به صورت روزانه بازار را زیر نظر دارند
محمد طاهر الهی رئیس اداره صمت شهرستان چابهار در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: طی گشت‌های مشترک نظارتی توسط سه تیم بازرسی صبح و عصر از واحدهای مختلف صنفی منجمله قالیشویی، کیف و کفش ،رستوران و غیره واحدهای متخلف شناسایی شده و پرونده تخلف تشکیل گردید. اداره صمت شهرستان چابهار در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: طی گشت‌های مشترک نظارتی توسط سه تیم بازرسی صبح و عصر از واحدهای مختلف صنفی منجمله قالیشویی، کیف و کفش ،رستوران و غیره واحدهای متخلف شناسایی شده و پرونده تخلف تشکیل گردید.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این گشت‌های مشترک نظارتی از واحدهای مختلف صنفی، با حضور نمایندگان فرمانداری، صمت ،تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت و اتاق اصناف، گردشگری استاندارد و اتحادیه‌های صنفی انجام می‌گیرد.

الهی تصریح کرد: در این بازدیدها مشکلات مردم و اصناف مختلف نیز بررسی شد از جمله به شنیدن  مشکلات خبازان و نظارت بیشتر بر مسائل بهداشتی و عرضه خارج از شبکه آرد و سوخت واحدهای خبازی و رعایت ساعت پخت و نصب تابلو رعایت وزن و قیمت و کیفیت نان پرداخته شد.

وی ادامه داد: به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان کالاهای تنظیم بازار وارد چابهار شده و در حال توزیع می‌باشد از جمله این کالاها مرغ شکر و برنج است.

محمد طاهر الهی اظهار داشت: مرغ با قیمت تنظیم بازار در خیابان خیام و بلوار امام خمینی (رة) در حال توزیع است.

رئیس اداره سمت خاطرنشان کرد: متولی توزیع برنج در شهرستان جهاد کشاورزی است ۱۰ درصد از واردات سهم استان ما بوده که با ماهنگی جهاد کشاورزی در ۵ نقطه در حال توضیح می‌باشد.

وی افزود: این برنج‌ها با برند آسمان وارداتی از کشور پاکستان بوده و ۱۰ کیلوی آن حدود ۶۳۰ هزار تومان می‌باشد.

محمد طاهر الهی بیان کرد: برای توزیع کالابرگ الکترونیکی اداره صمت و صنعت معدن هیچگونه دخل و تصرفی ندارد وزیر نظر اداره کار می‌باشد و هر کاسبی که دارای پروانه کسب است و دستگاه کارتخوان دارد می‌تواند ثبت نام کند و دستگاه کارتخوان خود را به سیستم توزیع وصل کند و آن را توزیع نماید.

وی ادامه داد: متاسفانه این موضوع باعث شده نظارت بر توزیع کنندگان سخت شود چون گاهاً این توزیع کنندگان ۱۱ قلم کالا را یا ندارند یا قابلیت توزیع ۱۱ قلم را ندارند و سیستم حسابداری و محل کسب آنها نیز مشخص نمی‌باشد بنابراین افراد سودجو راحت‌تر می‌توانند هر کالایی غیر از آن ۱۱ قلم را عرضه کنند.

انتهای خبر/
 
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۶:۵۰
کد مطلب: 458368
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *