۰
در راستای همکاری ترویجی آغاز شد؛

غاز دوره جدید پرورش میگو در سیستان و بلوچستان

دوره جدید پرورش میگو در سیستان و بلوچستان با بهره‌گیری از روش نوین ذخیره‌سازی در واحد نرسری مجتمع کشت و صنعت مکران و با نظارت مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور – چابهار آغاز شد.
غاز دوره جدید پرورش میگو در سیستان و بلوچستان
به گزارش چهاربهاران به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور – چابهار، دوره جدید پرورش میگو در استان سیستان و بلوچستان از ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ در مجتمع کشت و صنعت مکران آغاز شده است. این مجتمع، به عنوان اولین شرکت دارای ساختار نوین پرورش میگو در کشور، فرآیند ذخیره‌سازی در واحد نرسری را به اجرا درآورده است.
در راستای همکاری ترویجی مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور با این مجتمع و پروژه‌های مصوب مشترک با دامپزشکی استان، علاوه بر کنترل کیفی اولین محموله پست لارو تولیدی در مرکز تکثیر اژدرماهی مکران – یکی از سه مرکز تکثیر فعال استان – تیمی متشکل از اژدری، رئیس مرکز، رئیس بخش آبزی‌پروری و کارشناس این بخش، از شرایط بچه‌میگوها پس از ذخیره‌سازی در واحد نرسری و همچنین وضعیت کیفی محیط پیرامونی مجتمع و اقدامات انجام‌شده برای آماده‌سازی مزارع بازدید کردند.
 شایان ذکر است که در حال حاضر به دلیل شرایط دمایی آب، ذخیره‌سازی مستقیم در مزارع امکان‌پذیر نیست و این فرآیند تنها در واحد نرسری مجتمع که به صورت گلخانه‌ای طراحی شده و قابلیت کنترل دما را دارد انجام می‌شود.
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۱۶
کد مطلب: 458360
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *