عدنان حسینی در گفت و گو با خبرنگار
چهاربهاران با اشاره به غذا که برترین انگیزه برای جذب گردشگران و مسافران در سراسر جهان تلقی میشود بیان کرد: غذا به ویژه برای آن دسته از تورهای مسافرتی که به شدت اصرار دارند که تجربه چشیدن انواع غذاها را درکنار برنامههایی چون پیاده روی و قایق سواری اهمیت جدیتری دارد.
وی افزود: تجربه غذا همچنین میتواند به عنوان بخش پشتیبان برای هر تور باشد و هر تورگردانی میتواند به مسافران خود امکان انتخاب بیشتر و متفاوت تری بدهند.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: در صورت ترويج و احياي هدفمند غذاهای بومی مي تواند در توسعه اقتصادي و صنعت گردشگري كشور و هر استاني تاثيرگذار باشد.
وی با اشاره به تاثیر برگزاری فستیوالهای غذایی اذعان کرد: برگزاری تورهای غذا در محیطهای مختلف روستایی و شهری و آموزش پخت غذاهای محلی از جمله راهبردهای توسعه گردشگری غذا است.
حسینی در ادامه تصریح کرد: طی نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نانها، دسرها، شیرینیجات و ترشیهای بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.
وی ادامه داد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسبوکارهای محلی صورت گرفته است.
حسینی خاطرنشان کرد: بهزودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/