۰
رئیس مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تصویب طرح انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان با رویکرد حمایت از بخش خصوصی

محمد سرگزی گفت: صبح امروز جزئیات طرح انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
تصویب طرح انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان با رویکرد حمایت از بخش خصوصی
به گزارش چهاربهاران؛ به نقل از عصر هامون،نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز  با اصل ماده واحده طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان با ۱۷۰ رأی موافقت کردند.

محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس در این باره در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اصلاحات صورت گرفته در کمیسیون عمران در ارتباط با طرح انتقال آب از دریای عمان گفت: با زمینه سازی دولت جهت ورود بخش خصوصی در این طرح امیدواریم شرایط تامین آب استان بهبود یابد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط بحرانی خشکسالی در منطقه ما نمی توانیم تنها به یک منبع آبی توجه کنیم و لازم است همه مسیرهای تامین آب مورد نیاز منطقه را به صورت موازی پیش ببریم و پیگیری کنیم.

بر اساس این گزارش؛ طبق پیشنهاد علیرضا سلیمی  ماده واحده طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان اصلاح شد. به موجب پیشنهاد این نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری علاوه بر وزارت نیرو و صمت مکلف به انجام تکالیف قانونی در این حوزه شد. همچنین برداشت فلزات بازمانده از دریای عمان علاوه بر نمک زدایی و انتقال آب نیز به پیشنهاد سلیمی به ماده واحده اضافه شد و در نهایت نمایندگان با اصل ماده واحده نیز موافقت کردند.

ماده واحده طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان که به عنوان بند خ به ماده ۲ قانون توسعه و بهینه سازی آب شرب شهری و روستایی در کشور مصوب ۲۴ اسفندماه ۱۳۹۴ الحاق می‌ شود. عبارت است از: «وزارت نیرو با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز با استفاده از توان علمی معاونت علمی ریاست جمهوری مکلف است در زمینه سرمایه‌گذاری داخلی یا خارجی برای برداشت آب، نمک‌زدایی، انتقال آب و استفاده از نمک ها و فلزات بازمانده از دریای عمان (با اولویت انتقال آب به استان سیستان و بلوچسستان) اقدام کند. خرید آب نمک‌زدایی شده و انتقال یافته برای جبران مصارف آب شرب در چارچوب ماده (۲۰) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ۲ از سرمایه‌گذار تضمین می‌گردد.

آئین نامه اجرایی این قانون حداکثر ۳ ماه پس از تصویب آن توسط وزارت نیرو تدوین و به تصویب هیات وزیران می رسد.»

انتهای پیام/
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۴۰
کد مطلب: 457218
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *