۰
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چابهار:

بناهای تاریخی تصویرگر هویت، فرهنگ و تمدن است/ آغاز مرمت و بازسازی دو مکان مذهبی شهرستان چابهار

عبدالحمید بلوچ زاده گفت: بناهای تاریخی را باید معرف و تصویرگر هویت، فرهنگ و تمدن هر منطقه عنوان کرد.
بناهای تاریخی تصویرگر هویت، فرهنگ و تمدن است/ آغاز مرمت و بازسازی دو مکان مذهبی شهرستان چابهار
عبدالحمید بلوچ زاده؛ رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: به منظور مرمت و بازسازی بناهای تاریخی شهر چابهار از دو مکان مذهبی مردم این شهرستان به همراه جمعی از مسئولین بازدید بعمل آمد.

وی افزود: با تاکید ویژه مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان در خصوص احیا و حفظ بناهای تاریخی، یکی از اولویت های اصلی این اداره شناسایی بناهای با قدمت تاریخی و احیا و حفظ آنهاست.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چابهار با اشاره به حفظ فرهنگ مردمان هر منطقه تصریح کرد: مهمترین اقدام در حفظ فرهنگ مردمان هر منطقه مرمت، بازسازی و حفظ بناهای تاریخی آن منطقه است، بدین منظور از حسینیه آل رسول و بقعه سید غلامرسول جهت مرمت و بازسازی بازدید انجام شد.

وی مرمت را راه و رسم بازگرداندن هویت ازدست‌رفته و حیات رو به نابودی است عنوان کرد و گفت: بناهای تاریخی علاوه بر آنکه حفاظت میراث گذشتگان است متضمن گفت‌وگوی آینده نیز هست و در اصل هدف عمده آن عبارتست از نزدیک کردن اثر معماری به فضای تاریخی خود با زنده‌سازی بنا و مشارکت فعال آن در زمان حال به گونه‌ای که آیندگان بتوانند نقش حال را در تصور تاریخی بازیابند.

بلوچ زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه حسینیه آل رسول در بین مردم شهر چابهار مقرر شد از محل ردیف بودجه اضطراری شهرستان نسبت به مرمت و بازسازی آن اقدام و از همین محل اعتباری روشنایی محوطه بقعه سید غلامرسول نیز اجرا شود.

انتهای پیام/
سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۳۰
کد مطلب: 455031
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *