۰
گزارشی از اردویی که نقطه امید مردم مناطق محروم است؛

"اردوهای جهادی"؛ تبلور خدمت و سازندگی بدون منت/ ساخت مدرسه 6 کلاسه در روستای کپرنشین چابهار

اردوهای جهادی که با همت جوانان داوطلب بسیجی برای خدمت کردن، نقطه امید مردمانی است که سالهاست با محرومیت دست و پنجه نرم می کند و از بسیاری امکانات محروم‌اند.
"اردوهای جهادی"؛ تبلور خدمت و سازندگی بدون منت/ ساخت مدرسه 6 کلاسه در روستای کپرنشین چابهار
به گزارش چهاربهاران، اردوی جهادی مقدمه ای بر سبک زندگی جهادی و تعمیق و گسترش روحیه ای جهادی است،که به آبادانی، رشد فرهنگی و محرومیت‌زدایی از چهره نقاط محروم می‌انجامد.

فعالیت اردوهای جهادی، تنها به امور عمرانی محدود نمی شود؛ بلکه برای امور فرهنگی و آموزشی، به ویژه در حاشیه شهرها که محرومیت بسیار بیشتر به چشم میخورد، حساب ویژه ای باز کرده اند.
 
مسئول بسیج سازندگی شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، با اشاره به اردوهای جهادی که علاوه بر خدمت رسانی به محرومان به خودسازی هم می پردازد گفت: اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی است و این توصیف ما را ناخودآگاه به یاد دلاوری‌های بچه‌هایی می‌اندازد که امروز خاطره‌شان برای ما الگو است.
 
علی پرورش افزود: اردوهای جهادی در شهرستان چابهار هم شامل مسائل آموزشی از جمله امور فرهنگی، دوره های قرآنی و احکام وعمرانی شامل ساخت و تکمیل مدرسه و مسجد در روستا و حاشیه شهر است.
 
وی ادامه داد: پزشکی و سلامت نیز یکی از شاخه های اصلی فعالیت است و افرادی که با مباحث بهداشتی و درمانی و نیز کمک های اولیه آشنایی دارند، می توانند در این عرصه، منشأ خیر باشند.

مسئول بسیج سازندگی چابهار بیان کرد: در قالب رزمایش بزرگ عاشورایی سپاهیان محمدرسول الله(ص) 2 که از دهه اول تا پایان شهریورماه جاری در دست اجرا است، طی یک اقدام جهادی گروه جهادی شهید آوینی برای ساخت مدرسه ۶کلاسه در منطقه محروم روستای کپر نشین میر آباد چابهار در دست ساخت است.

پژوهش گفت: در رزمایش بزرگ عاشورایی سپاهیان در شهرستان چابهار 11 گروه جهادی برادر و خواهر بسیجی حضور دارند که خواهران بیشتر در مسائل امورات فرهنگی و برادران در امورات عمرانی در شهر نگور، بخش پلان و روستاهای محروم و حاشیه شهر فعالیت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان چابهار 25 گروه جهادی فعالیت دارند در مدت برگزاری این اردوها به انجام فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، عمرانی، درمانی و تبلیغی برای ساکنین شهر و روستاها مبادرت کردند.
 
یکی از بسیجیان چابهاری که در چندین اردوی جهادی شرکت کرده است به خبرنگار ما گفت: این سخن پرمعنای حضرت امامره) را هیچ گاه نباید از یاد ببریم که فرمود: «تنها کسانی با ما تا آخر خط می مانند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشند».
 
محمد افشار با اشاره به اینکه یکی از ارکان اردوهای جهادی، هجرت است بیان کرد: جدایی از زندگی روزمره و حضور در محیطی با شرایط اولیه زندگی، این بستر را فراهم می آورد که شرکت کنندگان در این اردوها بیش از پیش، ضعف های فردی و تعلقات به زندگی روزمره را درک کنند.
 
وی افزود: محیط اردوی جهادی، بستر مناسبی برای تمرین ترک تعلق به دنیاست و خود را بسازیم تا بتوانیم جامعه مان را بسازیم.

وی با اشاره به اینکه هدفم از آمدن به این اردو‌ها این است که دردی را از روی دوش مردم بردارم، بیان کرد: حضور در بین مردم محروم و خدمت کردن به آن‌ها حس بسیار خوبی به انسان می‌دهد، که امیدوارم بتوانم در سال‌های آینده نیز این راه را ادامه دهم.

انتهای پیام/
 
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب: 452009
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *