۰
بازخوانی حادثه تروریستی تاسوعای 89 چابهار:

جنایتی فراموش نشدنی که در دفتر کربلا ثبت شد

تاسوعای 1389 جنایتی را ثبت کرد که قلم از بازخوانی آن شرم دارد، در این روز در عزای نوه رسول الله عاشقان آن حضرت از طفل شش ماهه تا زنان و کودکان همچون کاروان کربلا قربانی خشم و کین و تحجر شدند.
تاسوعای چابهار
تاسوعای چابهار
به گزارش چهاربهاران، حادثه کربلا سراسر درس و عبرت است شهادت سیدالشهدا و یاران اندکش خود پیامی است که امام حسین(ع) می خواست با شهادتش جامعه بخواب رفته آن دوران را بیدار کند و نگذراد اسلام به جاهلیت برگردد؛ این واقعه نشان داد علی رقم اینکه چند دهه از فوت رسول الله نگذشته جامعه مسلمین دچار انحراف عمیقی شده بود و در همه ادوار تاریخ اسلام نیز امکان به انحراف رفتن اسلام از سرچشمه اصلیش وجود دارد.
از این رو اهل بیت همه در هر دوره ای به نوعی قربانی این کج فهمی ها شدند و در طول تاریخ نیز محبین اهل بیت مورد ظلم واقع می شدند و این روایت همچنان ادامه دارد؛ حادثه تروریستی تاسوعای سال ۸۹ نیز ادامه مظلومیت پیروان ائمه اطهار بود و رهروان سیدالشهدا قربانی کین و غضب و تحجر شدند و در عزاداری امام حسین(ع) به شهادت رسیدند.
بازخوانی حادثه تاسوعای حسینی چابهار
ظهر نهم محرم الحرام در روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه ۱۳۸۹ در تاسوعای حسینی دسته های سینه زنی پس از طی کردن مسیر کم کم خود را برای ورود به مسجد و نماز ظهر آماده می کردند فریاد یا ابوالفضل عباس فضا را پرکرده بود ناگهان ترکشهای ولگرد برآمده از جهل و کفر هوا را درنوردید و سر و سینه های عزاداران را نشانه رفت و ۳۲ نفر را در خاک خون غلطاند و تعدا بسیاری را مجروح کرد.
عامل اول انتحاری در میدان فرمانداری (شهدای تاسوعای حسینی ) پس از ناکامی توسط ماموران به هلاکت می رسد ولی دومین عامل با منفجر کردن جلیقه در نزدیکی میدان موجب به شهادت رسیدن جمعی از عزادارن گردید و دونفر دیگر انتحاری متواری می شوند که در ادامه تعقیب و گریز در مرز توسط ماموران به هلاکت می رسند.
 تکرار شهادت علی اصغر حسین(ع)
نامش ثنا بود طفلی شش ماهه که به همراه مادرش برای اولین بار پس از ولادتش در عزای حسین شرکت می کرد، مادرش مصافتی را طی کرده بود نوزاد گرسنه و تشنه اش می شود همچون علی اصغر تقلا می کند.
مادرش به حاشیه خیابان می رود تاکام کودک را سیراب کند و هنوز ننشسته بود که ترکش کین همچون نیزه سه پیکانه علی اصغر سر و گلویش را شکافت و لب تشنه به همراه مادرش به دیدار کربلائیان شتافتند تا از دامان اهل بیت سیراب کرد.
شهید چراغ مکان مدافع اهل سنت هیئت عزاداری امام حسین(ع)
شهید چراغ مکان به کوری چشم دشمنانی که قصر تفرقه دارند همچون هر سال از هیئات سینه زنی امام حسین(ع) مراقبت می کرد، این بسیجی دلاور با شهامت و جسارت بسیار در همه مراسمات مذهبی برادران شیعه خود شرکت می کند تا مبادا دشمنان قصد نفوذ و خرابکاری داشته باشند و پس از به هلاکت رسیدن عامل انتحاری اول وی بلافاصله سوار برموتور شده و به نفر همراه خود می گوید تو مراقب اینجا باش من خودم می روم و سوار بر موتور شد که ترکشهای عامل دوم از پشت به بدنش اصابت می کند و از روی موتور به زمین برخورد می کند و در دم شربت شهادت را می نوشد.
  سقای خردسالی که با لب تشنه شهید شد
باری جلوه های زیبای آن روز ادامه دارد این بار مطهره ناروئی که از شب قبل بی قرار حضور در مراسم سینه زنی بود و گویی شهادت به او الهام شده بود چرا که لباس مراسم فردار را همان شب پوشید و به همان لباس به خواب رفت.
پس از نماز صبح زود تر از همه اماده رفتن بود می خواست برای هیئت کاری بکند، به سقا خانه می رفت و با پرکردن بطری های نوشابه و لیوانهای شربت انها را به عزاداران می رساند و دوباره برمی گشت و در این میان خودش از شربت نخورد تا اینکه در مرحله بعدی مراجعه به سقاخانه و انفجار عامل دومی بر زمین افتاد و در حالی که می گفت تشنه ام جگرم می سوزد به جرگه شهدای آن روز پیوست.
هوشیاری جامعه اهل سنت پس از حادثه
هدف اول دشمن از این حادثه هولناک ایجاد اختلاف بین صفوف شیعه و سنی بود و البته با هوشیاری جامعه اهل سنت و حضور ده ها هزار نفری در روز تشییع پیکر شهدای تاسوعا مهر باطلی بر همه اقدامات تکفیریها زدند.
مولوی عبدالرحمان مولازهی با سخنرانی آتشین تاریخ عاملین ترور را کافر خواند و از همه مردم خواست در مقابل دسیسه های دشمنان هوشیار باشند.
در مراسم تشییع که با حضور وزیر وقت دولت برگزار شد در پایان مراسم شیعه و سنی با مشتهای گره کرده در کنار یکدیگر شعار استکباری سنتیزی و تبری از عاملان ترور را سردادند و بیانیه های پی در پی علمای اهل سنت در محکومیت این حادثه تلخ همه اهداف دشمن را نقش بر آب کرد.
وقتی پای هنر نیز برای وحدت به میان می آید
ساخت مجسمه شهدای تاسوعای حسینی توسط هنرمند اهل سنت چابهاری استاد یادگار زاده و جانمایی آن در میدان شهدای تاسوعای حسینی و محل حادثه خود تلاشی بود که با زبان هنر به همه دشمنان فهماند که همه مردم و اقشار جامعه اهل سنت در کنار برادران شیعه از دستاوردها و اعتقادات همدیگر دفاع می کنند و نمی گذارند احدی به این وحدت وهمبستگی خللی وارد کنند.
انتهای پیام/
شنبه ۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۸
کد مطلب: 422234
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *